1141075 Weber Go Anywhere Gas

Διαστάσεις: Υ41.5 x Π55 x Β28
Χρώμα: Μαύρο
Εγγύηση: Εως 5 έτη
Σχάρα: Εμαγιέ
Επιφάνεια Ψησίματος: 25.5 x 41
Go-Anywhere™ με Αέριο

Έτοιμοι να μαγειρέψετε σε 5 λεπτά
Το μικρό φιαλίδιο αερίου μεταφράζεται σε γρήγορο και απλό άναμμα, ενώ σας παρέχει μέχρι και 3 ώρες ψησίματος, κι έτσι δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας μία βαριά φιάλη αερίου.

Εύκολη στην αποθήκευση και τη μεταφορά
Η συμπαγής σχεδίαση δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και χωράει εύκολα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.

 Βάση ψησταριάς και ασφάλεια καπακιού σε ένα
Περιστρεφόμενα πόδια ανυψώνουν την ψησταριά ενώ επίσης χρησιμοποιούνται ως ασφάλεια του καπακιού για ασφαλή μεταφορά.

Με μεγάλη διάρκεια ζωής 
Το καπάκι από εξαιρετικής ποιότητας ατσάλι και με ανθεκτική εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση διασφαλίζει τη μακροβιότητα της ψησταριάς σας. Οι σχάρες κατασκευάζονται από πρεσαριστό ατσάλι με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση κι έτσι καθαρίζονται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η ψησταριά υγραερίου Go anywhere είναι ο απόλυτος σύντροφος στο κάμπινγκ και στις διακοπές σας. Πολύ ελαφριά και εύκολη στην μεταφορά, μπορείτε να την πάρετε μαζί σας παντού. Λειτουργεί με μικρό φιαλίδιο γκαζιού οπότε δεν χρειάζετε να κουβαλάτε τίποτα μαζί σας παρά μόνο το φαγητό.Διαθέτει εμαγιέ σχάρες και βάση έτσι ώστε να μπορείτε να την ακουμπήσετε παντού χωρίς να λερώνεται.  Το καπάκι είναι πορσελάνινο και τα πόδια είναι από χάλυβα.

Δουλεύει με μικρό γκαζάκι αερίου το οποίο σας παρέχει αρκετή αυτονομία για το ψήσιμό σας. Διαθέτει σχάρες εμαγιέ και βάση από ανοξείδωτο χάλυβα για να μπορείτε να την τοποθετήσετε παντού.

Επιφάνεια Ψησίματος: 25,5x41
Πορσελάνινο καπάκι
Εμαγιέ σχάρες
Μπουτόν ανάφλεξης
Πόδια από χάλυβα
Διαστάσεις: Υ 41,5 x Π 55 x Β 28 εκ.